Përditësimet për COVID-19

AdminBurimet

Njoftimi për orarin e punës për COVID 19

Autoriteti i Banesave Natick është i mbyllur për publikun deri më tej për shkak të Gjendjes së Jashtëzakonshme të shpallur në lidhje me Coronavirus. Do të reduktohen nivelet e stafit në zyrat tona, pasi ne bëjmë pjesën tonë në parandalimin e përhapjes së virusit.

Banorët, aplikantët dhe publiku mund të kontaktojnë zyrën tonë duke telefonuar në numrin 508-653-2971 gjatë orarit normal të punës. I gjithë stafi ka aftësinë të marrë dhe t’u përgjigjet emaileve dhe telefonatave gjatë kësaj kohe.

Gjatë kësaj kohe, urdhrat e punës për të gjithë banorët do të kufizohen në kërkesat e shëndetit dhe sigurisë që janë të natyrës emergjente. Nëse jeni banor i një prej ndërtesave tona dhe keni një urgjencë mirëmbajtjeje në çdo kohë të ditës, ju lutemi telefononi linjën e urgjencës në 508-653-5743. Mund të vazhdoni të telefononi në urdhra të punës rutinë në 508-653-2971. Këto do të regjistrohen dhe plotësohen kur të hiqet Gjendja e Jashtëzakonshme.

Kërkojmë nga të gjithë banorët, vizitorët dhe familjet që të marrin masa paraprake për të parandaluar përhapjen e këtij virusi.

Për shkak të shëndetit dhe sigurisë së të gjithë vizitorëve dhe punonjësve tanë, Lobi i Autoritetit të Strehimit Natick do të jetë i mbyllur për trafikun e këmbëve deri në një njoftim të dytë. Të gjitha qendrat e komunitetit në vendet tona do të mbyllen gjithashtu, përveç ambienteve të lavanderisë. Nëse keni nevojë të komunikoni me ndonjë nga stafi ynë, ju lutemi ta bëni këtë nëpërmjet telefonit ose emailit.

Ne do të vazhdojmë të postojmë informacione të reja në faqen tonë të internetit pasi t’i marrim ato.

Qëndroni të sigurt!

Faqe të dobishme për informacionet më të fundit për COVID-19:

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/index.html

https://www.mass.gov/resource/information-on-the-outbreak-of-coronavirus-disease-2019-covid-19

https://www.natickma.gov/AlertCenter.aspx?AID=CoronavirusCOVID19-Updates-Community-Inf-92

https://www.natickma.gov/1691/Coronavirus-Information

https://coronavirus.jhu.edu/map.html