Orari i Zyrës së Administratës

508-653-2971

NJOFTIM për COVID-19
Autoriteti i Banesave Natick është i mbyllur për publikun deri në një njoftim të dytë për shkak të Gjendjes së Jashtëzakonshme. Stafi është ende në dispozicion përmes telefonit, emailit ose me takim. 
Gjatë kësaj kohe, urdhrat e punës për të gjithë banorët do të kufizohen në kërkesat e shëndetit dhe sigurisë që janë të natyrës emergjente. 
Kërkojmë nga të gjithë banorët, vizitorët dhe familjet që të marrin masa paraprake për të parandaluar përhapjen e këtij virusi. 

Dita e javës:

e hënë

e martë

e mërkurë

e enjte

e premte

e shtunë

të dielën

Orari i punës:

08:00 - 16:30

08:00 - 16:30

08:00 - 16:30

08:00 - 16:30

08:00 - 16:30

MBYLLUR

MBYLLUR


Departamenti i Mirëmbajtjes së Autoritetit të Banesave Natick ofron shërbim urgjence 24 orëshe 7 ditë në javë.
NË RAST EMERGJENCE telefononi:  508-270-7443