Mirë se vini në Natick Housing Authority

Image

Njoftimi për dëgjim publik

Kliko këtu  per detaje

Shikoni të gjitha gjërat për të bërë në Byronë e Vizitorëve të Metrowest!! 

Ngjarje të veçuara, Festivale dhe shumë më tepër!!

Klikoni këtu për një listë të ngjarjeve

Image
 
Image

faleminderit Natick rotary dhe wegmans që jeni partnerë të shkëlqyeshëm të komunitetit dhe na ndihmoni të organizojmë një barbeque vjeshte

Image
Image
 
Image
Image

Zambakët Quing Ru's

Image

Foto nga Alan Ellman

Fotot e verës nga banorët e NHA

Image

Mbjelljet nga Ginny Murphy Foto nga Alan Ellman

Image
 
Image

kopshti i Elaine

Na kontaktoni

Rruga 4 Cottage
Natick, MA 01760
Telefoni: (508) 653-2971
FAX: (508) 650-9982

Na dërgoni me email
Image